Theo de Graaf

Coach met hart voor een goed & active lifestyle

Mijn naam is Theo de Graaf. 21 jaar geleden heb ik het bedrijf Herbalife en de producten leren kennen. Ondanks dat ik geweldige resultaten zag in mijn omgeving van mensen die de producten gebruikten, heb ik ze zelf toen niet serieus gebruikt. In 2014 ben ik Herbalife opnieuw tegen gekomen. Wat een kans! Ik ben de producten dit keer wel serieus gaan gebruiken. Ik ben 2 kilo vet kwijt geraakt, 3 kilo spiermassa aangekomen en ik voel me vitaler. Ik ben mijn hele leven al met sport bezig. Sinds ik de sportvoeding gebruik zijn mijn sportprestaties aanzienlijk verbeterd en ik voel me 10 jaar jonger. Wat een producten!

Inmiddels werk ik samen met mijn vriendin Bianca Teuwsen in onze welzijnspraktijk Human Wellness.

Onze eigen resultaten waren en zijn nog steeds een grote drijfveer om anderen ook te helpen met het bereiken van hun wensen en doelstellingen. Dit geeft ons dagelijks een voldaan en diep dankbaar gevoel.

Graag helpen wij ook jou met het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van sport en/of welzijn. Neem gerust contact op.

NB. wegens de enorme groei zijn wij op zoek naar een aantal eerlijke enthousiaste mensen met ondernemersgeest om ons team te versterken. Wij werken met een persoonlijk trainingsplan om iedereen in eigen tempo op te leiden tot coach. Stuur een mail met motivatie naar Theo@nloutdoor.nl

Herbalife werkt met een netwerk van Onafhankelijke Distributeurs en juist daarin ligt de kracht van het bedrijf. Ieder mens is anders en heeft andere behoeften. Daarom heeft Herbalife meer dan 30 jaar geleden gekozen voor het directe-verkoopkanaal. Doordat ik u persoonlijk voorzie van de Herbalife-producten, kan ik u het juiste advies geven over welke producten u het beste kunt gebruiken. Ik ben dus de ideale coach om u te helpen met het bereiken van uw doelen.

Samen met u kan ik een persoonlijk programma opstellen op basis van uw eetpatroon, levensstijl en welzijn, maar natuurlijk ook de doelen die u voor ogen heeft. Wilt u afvallen en zich vitaler voelen, er beter uitzien of uw (sport)prestaties verbeteren? Met een 'op maat' afgesteld programma kunt u uw doelstellingen bereiken.

Ik zal u niet alleen voorzien van informatie over de juiste producten in combinatie met een evenwichtige, actieve levensstijl, ik zal u ook begeleiden in het traject om uw doelstellingen te bereiken. Regelmatig zullen we samen evalueren en waar nodig bijstellen. Op deze manier kan ik u op de juiste manier coachen om resultaten te behalen.

Verschillende aspecten spelen een rol bij het neerzetten van goede prestaties. Naast inzet, training en talent speelt voeding een cruciale rol. Als u uw lichaam niet voorziet van de juiste brandstof, dan kan dit lichaam niet optimaal presteren en zullen de gewenste resultaten uitblijven. En daar kom ik als coach om de hoek kijken. (Top)sport vereist namelijk specifieke voeding en niet altijd zijn de juiste voedingsstoffen uit de normale voeding te halen. Daarom kan ik samen met u kijken wat uw wensen zijn, welke prestaties u wilt bereiken en welke voedingsstoffen u wel en welke juist niet binnen moet krijgen. Op deze manier kunnen wij een programma samenstellen dat speciaal voor u op maat is gemaakt, zodat u met de perfecte voeding en de juiste training het maximale uit uw lichaam kunt halen.

Ideaal voor het behalen van maximale sportprestaties is de Herbalife24-sportvoedingsreeks. Deze complete lijn voorziet in alle voedingsstoffen voor de sporter, zowel voor, tijdens als na een training of wedstrijd, gedurende de hele dag. Afhankelijk van welke sport u beoefent en wat de doelen zijn die u op sportgebied wilt bereiken, kan ik u adviseren welke van deze producten u kunt gebruiken en in welke mate. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat u optimaal wordt voorbereid op de inspanning, vitaler wordt en sneller herstelt na de inspanning om zo tot topprestaties te komen. Keer op keer weer.

Sportproducten

Uw gewicht beheersen, zich vitaler voelen, fitter worden. Dit zijn termen waar we allemaal wel eens mee te maken hebben. Ik kan u de tools bieden om deze punten ook daadwerkelijk waar te maken. Op basis van een persoonlijk gesprek, waarin u uw behoeften en doelstellingen aangeeft, kunnen we komen tot een volledig gepersonaliseerd voedingsprogramma, dat, in combinatie met een actieve levensstijl, maar ook voldoende rust en ontspanning, zal helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelen. Ik kan u de producten bieden die kunnen helpen bij het verliezen van nét die paar extra kilootjes, of de aanvulling van vitaminen- en mineralentekorten omdat u er niet toe komt om voldoende groente en fruit te eten.

Spreken bovenstaande punten u aan? Neem dan contact met mij op en ik zal u coachen in een actieve en evenwichtige levensstijl met als basis uitgebalanceerde voeding. Samen kunnen wij uw persoonlijke doelstellingen en dromen verwezenlijken.

Health-producten

Zich van binnen goed voelen is één, dat goede gevoel uitstralen is een tweede. Ik kan u niet alleen helpen met de juiste, uitgebalanceerde voeding, ook voor het er goed uitzien kan ik u adviseren. Wilt u een strakkere huid met een mooie teint, verzorgd en glanzend haar of lekker schoon en fris ruiken? Ik kan u adviseren en begeleiden met de juiste huid- en haarverzorgingsproducten van Herbalife. Deze producten bieden voeding voor huid en haar, bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en extra verzorging, zodat u weer gaat stralen.

Heeft u een heel droge huid, of juist een vettere huid? Wilt u een product waarmee uw huid er jonger uitziet en u zich daardoor ook jonger voelt? Of wilt juist heerlijk ruiken en profiteren van de verzachtende voordelen van natuurlijke aloë vera? Voor iedere specifieke situatie kan ik u adviseren welke productlijn u het beste kunt gebruiken om uw persoonlijke wensen waar te maken.

De basis van schoonheid ligt in evenwichtige voeding en daarbij het drinken van voldoende water. Ik kan u echter de producten bieden om u nét dat beetje extra te geven. Betere voeding voor huid en haar en bescherming tegen omgevingsfactoren, maar ook lekker geurend lekker in uw vel zitten. Neem contact met me op om net dát beetje extra te gaan stralen.

Beauty-producten

Mijn helden

De juiste producten om uw doel te bereiken

Formula 1 Express-reep Rood Fruit

Evenwichtige maaltijdreep voor onderweg

Formula 1 Shake Vanille

Evenwichtige maaltijd in een glas

Formula 2 Multivitaminencomplex

Boordevol essentiële micronutriënten

H3O Pro

Behoud van hydratatie

Herbalife24, Formula 1 Sport

Een evenwichtige maaltijd voor sporters

Herbalife24, Hydrate

Bevat 100% van de ADH vitamine C

1 van 3
Theo de Graaf

Behoefte aan een goed gesprek over een gezonde levensstijl?

Laat u informeren +31 (0)493 380602+31 (0)620555355NLOUTDOOR@HOTMAIL.COM
Twitter
Websdesign