José de Boer

Fitte en enthousiaste coach die iedereen altijd zal inspireren

Mijn naam is José de Boer. Ik ben sinds 1999 actief als voedingscoach. Nadat ik zelf de producten van Herbalife ben gaan gebruiken en fantastische resultaten behaalde (5 kg afgeslankt, 2 broekmaten kleiner, veel fitter en mijn WW uitkering de deur uit), besefte ik dat ik hiermee ook anderen kan helpen. Tijdens mijn sporten bij Fitclub Oostzaan gebruik ik de sportvoeding van Herbalife. Mijn prestaties én herstel zijn hierdoor beter.

Voor leuke tips en interessante weetjes www.facebook.com/JoseforBodyBalance

Voor informatie over de fitclub www.facebook.com/FitclubOostzaan

Maak kennis met Herbalife met het 3 day try out pack! SMS 3DTO naar 06-29088156 voor meer informatie

***NIEUW***

SKIN huidverzorgingsproducten: klinisch bewezen en zonder toegevoegde parabenen en sulfaten, heerlijk van geur, voor mannen en vrouwen! Kom het zelf ervaren tijdens een Spa Party, ook op locatie.

 

Advies en persoonlijke begeleiding hecht ik veel waarde aan. Dit zijn de pijlers waarmee ik werk. Samen komen wij tot een afgewogen plan waarmee het gewenste resultaat behaald kan worden.

Bij elke serieuze sporter moet de voeding aan de training worden aangepast om zoveel mogelijk uit de training te halen. Vaak wordt er aan allerlei aspecten veel aandacht besteed, terwijl dat veel minder winst oplevert dan optimale voeding. Ik wil helpen om sporters daarvan bewust te maken én om ze van advies te voorzien op het gebied van Herbalife.  Daarnaast begeleid ik de sporter totdat het voedingspatroon in orde is.

Sportproducten

Gezond zijn is iets anders dan niet ziek zijn. Iedereen weet dat als je iets verkeerds eet, je je daar niet goed door voelt. Zo is het ook met goede voeding: als je je lichaam alles geeft wat het nodig heeft, gaat het ook beter functioneren en ga je je vitaler en meer in balans voelen.

Je zult er dus zelf iets aan moeten doen. Juiste aanvulling van je voeding maken dat je je weer fitter en in balans gaat voelen. Dat is waarbij ik je kan helpen: advies en begeleiding.

Health-producten

Herbalife heeft voeding voor de binnen- en buitenkant. Onze huid is immers ons grootste orgaan en verdient daarom de nodige verzorging. De huid wordt ook wel de spiegel van onze binnenkant genoemd.  Niet alleen de keuze van de juiste huidverzorgingsproducten is van belang, maar ook de manier waarop je de producten gebruikt.  Boek nu een SPA SKIN PARTY om het zelf te ervaren: thuis of op locatie.

Beauty-producten

Mijn helden

De juiste producten om uw doel te bereiken

Formula 1 Shake Vanille

Evenwichtige maaltijd in een glas

Formula 2 Multivitaminencomplex

Boordevol essentiële micronutriënten

H3O Pro

Behoud van hydratatie

Herbalife24, Formula 1 Sport

Een evenwichtige maaltijd voor sporters

Herbalife24, Hydrate

Bevat 100% van de ADH vitamine C

Herbalife24, Prolong

Drankmix met koolhydraten en eiwit

1 van 2
José de Boer

Behoefte aan een goed gesprek over een gezonde levensstijl?

Laat u informeren 31-75-684485106-29088156jose.balance@chello.nl
Twitter
Websdesign