Ellen en Erik Stroomer

Welzijns- en Businesscoaches

Wij zijn Ellen en Erik Stroomer, en wij zijn sinds 2002 actief mensen aan het coachen op zowel leefstijl als zakelijk gebied.

Wij hebben zelf goede successen behaald met de producten van Herbalife voor gewichtsbeheersing en sportprestatieverbetering.

Daarnaast werken wij met veel plezier vanuit huis met onze eigen tijdsindeling en helpen graag de mensen met het opzetten van hun eigen coachingsbedrijf.

Klik hier om in aanmerking te komen voor een proefpakket

Klik hier om meer te weten over onze GRATIS BOOTCAMP!!

 

 

Advies heeft alleen zin als het bij u past. Wij werken daarom met persoonlijke begeleiding die uitgaat van uw behoefte. De Herbalife programma's leveren wij als maatwerk.

Voeding heeft een grote invloed op uw sportprestaties. Door middel van het aanpassen van uw (sport)voedingspatroon kunnen uw sportprestaties en het herstel na de inspanning opzienbarend worden verbeterd op zowel recreatief als professioneel niveau. 

Sportproducten

Gezond zijn is iets anders dan niet ziek zijn. U weet dat als u iets verkeerds eet, u zich daar niet goed door voelt. Zo is het  ook met goede voeding, als u uw lichaam alles geeft wat het nodig heeft komt uw lichaam in balans en gaat u zich vitaler en energieker voelen.

Uit onderzoeken van o.a. het RIVM blijkt dat onze voeding niet meer voldoet aan wat wij nodig hebben. U zult er dus zelf iets aan moeten doen. Dat is waar wij u bij kunnen helpen!

Health-producten

Zich van binnen goed voelen is één, dat goede gevoel uitstralen is een tweede. Ik kan u niet alleen helpen met de juiste, uitgebalanceerde voeding, ook voor het er goed uitzien kan ik u adviseren. Wilt u een strakkere huid met een mooie teint, verzorgd en glanzend haar of lekker schoon en fris ruiken? Ik kan u adviseren en begeleiden met de juiste huid- en haarverzorgingsproducten van Herbalife. Deze producten bieden voeding voor huid en haar, bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en extra verzorging, zodat u weer gaat stralen.

Heeft u een heel droge huid, of juist een vettere huid? Wilt u een product waarmee uw huid er jonger uitziet en u zich daardoor ook jonger voelt? Of wilt juist heerlijk ruiken en profiteren van de verzachtende voordelen van natuurlijke aloë vera? Voor iedere specifieke situatie kan ik u adviseren welke productlijn u het beste kunt gebruiken om uw persoonlijke wensen waar te maken.

De basis van schoonheid ligt in gezonde voeding en daarbij het drinken van voldoende water. Ik kan u echter de producten bieden om u nét dat beetje extra te geven. Betere voeding voor huid en haar en bescherming tegen omgevingsfactoren, maar ook lekker geurend lekker in uw vel zitten. Neem contact met me op om net dát beetje extra te gaan stralen.

Beauty-producten

Mijn helden

De juiste producten om uw doel te bereiken

Formula 1 Shake Vanille

Evenwichtige maaltijd in een glas

Formula 2 Multivitaminencomplex

Boordevol essentiële micronutriënten

H3O Pro

Behoud van hydratatie

Herbalife24, Formula 1 Sport

Een evenwichtige maaltijd voor sporters

Herbalife24, Hydrate

Bevat 100% van de ADH vitamine C

Herbalife24, Prolong

Drankmix met koolhydraten en eiwit

1 van 2
Ellen en Erik Stroomer

Behoefte aan een goed gesprek over een gezonde levensstijl?

Laat u informeren 31-(0)72-581 62 7031-(0)-6-55 398 623estroomer@FunAtWorkNow.com
Samen werken aan succes!

Ik help uw persoonlijke doelen te bereiken

U krijgt gratis advies en een persoonlijke begeleiding

Ik ben expert op het gebied van gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en het verbeteren van sportprestaties

Ik heb de beschikking over het hele Herbalife-assortiment

Websdesign